неделя, 5 май 2013 г.

Сватба в бяло и червено

Днес ще ви покажа една сватбена картичка.
Досега не бях правила нищо сватбено, така че това е дебютът ми в тази област. Даже не съм се заглеждала по картичките на другите картичкоправещи, но..дойде денят на предизвикателството. Поръчка на сватбена картичка. Ха, сега! Моите първи реакции винаги са:" Ааа, не, няма да мога/ няма да стане" или нещо от сорта. Само че поръчителката е моята приятелка с котките и е свикнала да и противоречат, а тя да не приема "не" като възможен окончателен отговор. :) И ето ме мен - обещала картичка, даже не една ,а две, но за другата - друг път, без никаква представа откъде да започна. Е, откъде, откъде - от невероятните Картичкофеи във Фейсбук, разбира се. И така, получила помощ от приятел/и, въоръжена със снимков материал , се спрях на тази идея
Ин и Ян, червено и бяло, много любов на двама души, решили да слеят живота си в едно общо начало.
Ще ви спестя лутанията, докато се спра на последен вариант как да изглежда сърцето, и направо ще ви покажа моята интерпретация. Дано да ви хареса :)



И още нещо, днес е специален ден, затова ви казвам Честито Възкресение ето така:


Само да допълня, че влючвам картичката в предизвикателството на SweetStamps Blog:
Challenge #115 White on White + 1 Color

6 коментара:

  1. Прекрасна е! В много елегантна комбинация от червено и бяло! И страхотен акцент - сърце!

    ОтговорИзтриване
  2. Няма как да подмина и този пост без коментар :) Радвам се, че предизвикателството ми имаше толкова бърз и очарователен отговор. Но и нито за миг не съм се съмнявала в резултата. Прекрасен е! Желая ти несекващ поток от предизвикателства занапред, които да те накарат да откриеш себе си.

    ОтговорИзтриване
  3. Много е хубава, Ели. Елегантно и прекрасно акцентирано. Бяло червената комбинация беше и моята сватбена комбинация, таа съм страшно пристрастна. :) Благодаря за веселия поздрав. Честит Великден и на теб. Да ти е жив и здрав юнакът и мноого да празнувате и утре на именния ден. Поздрави :)ххх

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасни сватбени картички :)!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А малкият е едно голямо сладурче, да ти е здрав и щастлив винаги!

      Изтриване
  5. Eли, като чета почти всичко все едно аз съм го писала! Хубава интерпретация си направила :-), а за червено-бялата комбинация и на мен ми е първа асоциация за сватбени картички (даже последната е с такива акценти - тези дни ще я видиш)... може би защото любовта най-често се асоциира с червено сърце и бялото допълва за да е нежно, чисто и светло.
    И дребния е много сладък!!!

    ОтговорИзтриване