понеделник, 24 юни 2013 г.

Забавлявай се!


Добре е човек да може да се забавлява. Или ,ако няма време за чиста забава, поне да може да открива забавното в разни не особено забавни занимания..( Имам такава приятелка и наистина и се възхищавам за това и умение )
Днешната картичка в пожелава точно това - Забавлявайте се. Което за картичкоправещите май означава участвайте в де що намерите за забавно, стига да е свързано с рязане, лепене и други такива :)


Избрала съм доста тривиален образ на забавляваща се дама. Но все пак нали казват,че пазаруването е и вид лечение :) Надписa  съм минала с Glossy Accsents, на торбичката има залепени перлички.
Реших да украся и вътрешността, но някак си стоеше много постно и затова добавих таг. Етикетчето от дреха е сложено като закачка :)

Исках тагът да прилича на етикет от дреха.


И тъй като съм използвала крафт картон, включвам картичката  в предизвикателството на
CMC#23 Use Kraft Paper
Тя е и поздрав за Джиджи   и за Мила,които  празнуват в блоговете си и са поканили и нас на забава.

3 коментара:

  1. Много готина картичка, и аз така обичам да се забавлявам :)!

    ОтговорИзтриване
  2. Йехаааа! Ели, супер яка е картичката! Посланието ѝ е страхотно... понякога забравяме да правим точно такива картички, "без повод", а поводът е напълно ясен - трябва да се забавляваш и да намираш забавление във всяко начинание! :)))) Мацката е много готина, а етикетът от дреха - супер оригинална идея! :)))
    Много се радвам, че се забавлява с мен в моята блог-игра! :)))) <3

    ОтговорИзтриване
  3. Браво! Страхотно послание и готин начин за разпускане!

    ОтговорИзтриване