петък, 14 юни 2013 г.

За рождения ден на една малка сладуранка и малко за професията ми

Днес една малка сладка Иванина празнува своя втори рожден ден. Към подаръка сложихме и тази картичка:
По детски сладка, много шарена :) Картинката е от Pinterest, но точно откъде..нямам спомени. Много ми хареса тази малка бъдеща картичкофея. Да не говорим колко е характерно това рисуване във възрастта,в която навлиза Иванина :) Тук съм направила първи опит за Paper Piecing (гащеризончето и панделката в косата. По-голямата част от картинката съм я минала с Glossy Acsents , не че се вижда тук,де.
   И това е. Пожелахме на рожденичката да е много засмяна,а мама да и позволява да изразява свободно талантите си.
И понеже мярнах предизвикателството на Течето при Картичкофуриите, ще обясня кое  е "професионалното" в тази картичка. Аз съм начален учител. Гордея се с това. Имам възможност да работя с едни много умни,много ентусиазирани и много чисти души. Много се старая,когато "пиша" върху чистото детско съзнание . И искрено се надявам да не направя някоя мацаница и някой да е недоволен от резултата. :) (четете това с чувство за хумор)
  Картичката отива при Картичкофуриите  „Професионална картичка.

5 коментара:

  1. много сладка малка картичкофурия.
    Щастливци са децата, чиято учителка си, Ели.

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е много сладка!
    И имаш моя респект, така трябва - българският учител да е горд и да има самочувствие! И да си дава много ясна сметка колко скъп материал обработва!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Тече. Тя картичката не е нищо особено, такива като нея с лопата да ги ринеш в блог-пространството. Реших, че е добър символ на професията ми, пък и не можах да се сдържа-имам чувството,че притежаваш едно такова чувство за хумор,което ще ми спести по-натаъшни обяснения :)

      Изтриване
  3. Много сладурска и цветна картичка... като видя лилаво и жълто и веднага ми харесва :)!

    ОтговорИзтриване