понеделник, 20 май 2013 г.

Eli's place на две годинки

Днес ще ви поканя на една скромна почерпка по случай втората годинка на блога ми.
Това е наистина моето местенце на релакс и приятни емоции и се радвам, че вие сте част от всичко това.
За да участвате в почерпката просто оставете коментар под публикацията до 10.06. След това с помощта на Random Generator-а ще изтегля нечий номер ( ще се постарая да е скоро след 10-ти).



Ето какво включва почерпката:
20 листчета дизайнерска хартия 6Х6
Pigment Ink Artiste на Docrafts - черно
Clear Stamp Fizzy Moon
13 бр. метални висулки
4 бр. дървени ключета
1 пак. капчици роса с форма на диамант
панделки, дантелка ( забравих да ги снимам, така че впоследствие ще добавя още една снимка)


42 коментара:

  1. Честита блогогодинка! Все така да намираш време, желание и вдъхновение за творчество!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита Втора Година Ели , радвам се че се запознахме дори и виртуално . Пожелавам ти красиви , усмихнати и спокойни дни в който да имаш твоето си творческо време . :)

    ОтговорИзтриване
  3. Честито Ели ! Пожелавам ти още много години вдъхновение и да се забавляваш в твоето местенце :)

    ОтговорИзтриване
  4. Честити две годинки на блога ти! Хубаво е когато си имаш свое местенце за да може да релаксираш и се откъснеш поне за малко от действителността ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Честити две годинки на блога ти! Желая ти занапред много творческо вдъхновение и да продължаваш да ни радваш с красотите си!

    ОтговорИзтриване
  6. Честити две годинки и от мен! Желая ти още много сътворени красоти, които да споделиш с нас тук...и още дълго време това да е твоето местенце за релакс!

    ОтговорИзтриване
  7. Честит празник! Толкова са хубави тези празници! :) Пожелавам още много такива, изпълнени с много творчество и красота, създадени от теб! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Честита ти втора годинка :) Никога да не те напуска вдъхновението и все така това прекрасно местенце да бъде твоето място за релакс и вдъхновение. :)

    ОтговорИзтриване
  9. Честита втора блогогодинка! Дано вдъхновението винаги бъде с теб! Дано намираш време и сили да продължиш да стопанисваш това приятно местенце!

    ОтговорИзтриване
  10. Здрасти, честити ти 2 год.ш още много по толкова!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Ели,пожелавам ти от тук насетне все повече приятели и почитатели,неизчерпаемо вдъхновение и мноооого време за реализиране на идеи:)))Честита блогогодинка!

    ОтговорИзтриване
  12. Честито! 2 годинки не са малко! Още много красиви проекти ти пожелавам!

    ОтговорИзтриване
  13. Честито, Ели! Нека станат още много по толкова годинки, нека вдъхновението винаги да те съпътства в живота! Продължавай да твориш красоти!
    Борислав Георгиев

    ОтговорИзтриване
  14. Честита ти втора блогогодинка Ели! Пожелавам ти още техтихващо творческо вдъхновение и още много по 2 годинки. Успех на всички участници :)

    ОтговорИзтриване
  15. Честита ти блогогдинка, Ели! Много вдъхновение и още дълго време да ни радваш с красотите си!

    ОтговорИзтриване
  16. Еха, честита блогогодинка и от мен!!!

    ОтговорИзтриване
  17. Честит ти празник на това прекрасно местенце! Още много пъти по полкова да ни радваш с красоти тук, много усмивки и много веселие ти пожелавам!
    А на теб, честит имен ден! Да си винаги заредена с много щастие, много любов и много творческо вдъхновение!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  18. Честита блогогодинка Ели, пожелавам ти още много моменти на релакс и много много творческо вдъхновение :)

    ОтговорИзтриване
  19. Честит имен ден, асъщо така и честита втора блого годинка :)

    ОтговорИзтриване
  20. Честит празник, Ели! Да си жива и здрава, много вдъхновение и красота около теб ти желая :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  21. Честита блогогодишнина, да си много здрава и вдъхновена и да имаш много свободно време да се наслаждаваш на любимото си хоби!

    ОтговорИзтриване
  22. Честита ти втора годинка на блога. Никога да не те напуска вдъхновението.

    ОтговорИзтриване
  23. Честита втора годинка на блога ти, Ели! Много вдъхновение и време да реализираш идеите си ти желая!

    ОтговорИзтриване
  24. Честита 2ра годинка на твоя блог, Ели! Пожелавам ти винаги да си заобиколена от вдъхновения и да ни споделяш твоите творения!!!!

    ОтговорИзтриване
  25. Честит 2-ри Рожден Ден на блога ти, Ели! <3 Живот и здраве да го списваш още дълги години - желая ти го от сърце. :)

    ОтговорИзтриване
  26. Честита Втора Блогогодинка... нека да се трупат още много и да са пълни с много вдъхновение и хубави емоции за теб. Гуш

    ОтговорИзтриване
  27. Ели, честита ти втора блогогодинка. Пожелавам ти, картичкоправнето винаги да те вдъхновява и да те прави щастлива и винаги да ни радваш с прекрасните си творби :). Ти си ми първата приятелка в тези среди, и много ти благодаря за вниманието и помощта ти. Пожелавам ти много здраве и прекрасни мигове!

    ОтговорИзтриване
  28. Ели, честита ти блого-годинка. Много разтуха, забавление и приятни моменти да намираш тук и да станат годинките няколко пъти по две :)

    ОтговорИзтриване
  29. Честита втора блогогодишнинка :):) Пожелавам ти още мноогоооо години изпълнени с вълшебни вдъхновения, с които да ни радваш и които да ти доставят невероятно щастие :):):)

    ОтговорИзтриване
  30. Честита втора блогодинка и от мен!!!:) Нека вдъхновението да е с теб и ти пожелавам още много,много прекрасни моменти и емоции и с чудесното хоби и най-вече -време за забавление и творчество:)))ХХХ

    ОтговорИзтриване
  31. Честита втора блого-годинка! Честит имен ден на патерица :). Пожелавам ти още много прекрасни публикации и нестихващо творческо вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  32. Честита втора логогодинка, Ели! Пожелавам ти много почитатели, много доволи притежателина твоите творения и много здаве за теб!

    ОтговорИзтриване
  33. Честита втора блогогодинка!Нека вдъхновението винаги да е с теб!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  34. Ели, честита ти блогогодинка! <3 :) Много вдъхновение ти пожелавам, за да вдъхновяваш и нас с прекрасните си проекти! :) Пожелавам ти и достатъчно свободно време за творене и излишни пари от бюджета за крафти-материали! :D ХОХО

    ОтговорИзтриване
  35. Да са ти честити двете годинки! Пожелавам ти много здраве, свободно време за любимото хоби и безброй творчески идеи!

    ОтговорИзтриване
  36. Честита втора година! Преди всичко ти желая много здраве и много креативни проекти. И разбира се едно тоооооооопло лято :)

    ОтговорИзтриване
  37. Ели, честити две годинки на блогчето. Бъди здрава, щастлива, с късмет, много вдъхновена и с много сбъднати мечти :)

    ОтговорИзтриване
  38. Честит празник, Ели. От сърце ти пожелавам още много красота да мине пред очите ти, да зарадва душата ти и да излезе от ръцете ти. Бъди много здрава и безгрижно усмихната! :)ххх

    ОтговорИзтриване
  39. Честита Втора блогогодинка и от мен :) Нека вдъхновението ти никога не стихва! Пожелавам ти още много пъти по толкова да празнуваш! Страхотна награда! Благодаря за възможността :)

    ОтговорИзтриване
  40. Честито и от мен, Ели! Нека блогогодинките ти се множат и блога ти расте с лекота, а вдъхновенията да не те напускат!

    ОтговорИзтриване