четвъртък, 9 май 2013 г.

Любовта е химия

   Любовта е химия. Доказателство за това е фактът, че и фармацевтите попадат в плен на магията и. Дори решават да се оженят.
   Тази картичка  беше замислена по съвсем друг начин, но концепцията беше сменена изцяло и то само заради пожеланието. Много съм горда, защото съм го мислила аз ( скромност, скромност...).
  Той, надписът, си е съвсем за конкретното събитие, и поради тази причина реших да е като ...

                                                                рецепта.

  Един разговор с моята невероятно умна и забавна приятелка Ани доведе до тематично украсената картичка.( Благодаря, Аничка, че си това, което си.ххххх)

Сватбата е в шампанско и лилаво, ама този перлен картон вярно трудно се снима... Картичката отново е с плик, който скрива основното, а то е ето това:
Откривате ли прилика с чашата и змията? :)
Пожелавам щастие на младоженците,много радост на техните родители и съвсем скоро домът им да се напълни с бебешки смях, а химията винаги да присъства в живота им.




10 коментара:

  1. За любопитните какво точно пише в рецептата:
    Всеки фармацевт знае, че любовта е химия,
    но в брака всичко останало идва без рецепта
    и в ненадписани шишенца.
    Затова нека в дома ви винаги да има
    на разположение: нежност, смях , уважение,
    търпение, ,романтика С тези съставки може
    да забъркате достатъчно субстанция
    за един дълъг и щастлив семеен живот.
    Пожелавам ви го от сърце!
    И помнете: Не предозирайте. Комбинирайте.

    :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Ето колко ти е необходимо, за да се развихриш :)Истинско удоволствие е тази изненада - стилна и толкова идейна картичка, оригинален текст с пожелания, поднесен по един изключително находчив начин, всеки елемент изпипан с много любов и внимание. Не знам кое ме радва повече - това, че се е получило толкова добре, или това, че творецът в теб е сътворил пореден шедьовър ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Мариана! Аз се радвам,че ме предизвика така да се развихря и съм щастлива, че харесваш направеното :)

      Изтриване
  3. Aма много е хитро това с рецептата... пожеланието е толкова хубаво(аз все не знам какво да пиша, когато ми се налага)!!! И препратката към змията улових още преди да прочета, така че мога спокойно да кажа, че си се справила страхотно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Тече. И аз невинаги знам какво да напиша, но тук някакси ми беше много лесно :)

      Изтриване
  4. Страхотна е! В тези прелестни цветове, много идейна и с добре подбрани елементи! Приказка! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Ели, невероятно красива и оригинална картичка! Плика и той е страхотен. Благодаря ти, че разчете за нас надписа, пожеланието му е проооосто великолепно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мис Емералд, благодаря за милите думи. ЩАстлива съм,че съм успяла да те впечатля, ти толкова свободно боравиш с думите, че правиш всеки свой коментар уникален :)

      Изтриване
  6. Аз бях от привилегированите да науча са картичката още в зародиш. Дори се опитах да ти пробутам разни мои идеи за рецептата. Сега, като я гледам и си казвам - добре, че не си ме послушала. От това просто не може да стане по-хубава.
    Страхотна е, Елу, а ти знаеш, че аз не раздавам похвали просто заради доброто старо приятелство. Няма какво да й се пипне - перфектна!

    ОтговорИзтриване