вторник, 9 април 2013 г.

За Кали и нейната Червенокоска

  Сред картичкоправещите едва ли има някоя, която да не е прекарвала часове в съзерцание на красотите на Кали. Картичките и са изящни, цветни, вдъхновени и вдъхновяващи.
  Едно от нещата, което много харесвам в блога и , това е местенцето с уроци. Кали,благодаря ти за споделеният опит - уроците,които ни даваш за много ценни, защото са ни спестили много часове в блъскане и експериментиране и така ,лично при мен правенето на картичка се свежда до 2-3 дни,а не цяла седмица да речем :))

  Опитала съм се да спазя повечето от условията на Червенокоска, едно от които е много елементи за украса. При мен са: копче, висулка, цветя, брадс,капчици роса и перлички.
  От вътрешната страна на картичката също съм се постарала. Там сложих малко копие на печата, нещо което Вили сподели преди време в нейния блог.

И тъй като днес прочетох в нейния блог за символиката на цветовете, ще ви кажа какво е моето послание ( неволно ) към Кали.
   Кали,пожелавам ти все така леко да се носиш на крилете на вдъхновението, пожелавам ти много блогогодинки и хиляди картички, изпълнени с духовност и изтънченост, които да ни действат  освежаващо. Честит празник!

4 коментара:

  1. Ели,голяма сладуранка си сътворила.Тези пролетни цветя и придават още по-голям чар:)

    ОтговорИзтриване
  2. Ели, наистина е чудесна твоята красавица! Личи си с колко желание, вдъхновение и старание си я майсторила!

    ОтговорИзтриване
  3. Ех,колко е красива!От нея лъха едно пролетно спокойствие и ефирност!И картинката е добре оцветена и цветятя са аранжирани опрекрасно!
    Радвам се,че моите урочета ти помагат.
    Благодаря и за милите думи, и за това,че се включи в моето предизвикателство!
    Прегръдки!
    Кали

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна картичка, харесва ми избора ти на цветове :), много нежна.

    ОтговорИзтриване