четвъртък, 28 март 2013 г.

Нова и монохромна

Причината за създаването на тази картичка е Анелия Некезова, която е гост дизайнер в  Stampsfun-creativity . Поздравявам я още веднъж за тази чудесна новина, както и за чудесната картичка, която ме вдъхнови и аз да се опитам да направя монохромна картичка.
 
 Ето я моята монохромна танцьорка. Сложила съм малко камъчета на коронката и, както и перлички в центъра на цветята от дизайнерската хартия. И тъй като идеално подхожда на скеча при Card Mania , ще я покажа и там. Печатчето с надписа е дело на Ади и е първото такова, което притежавам, но съвсем няма да е последното :)
И не на последно място, вдъхновителката на тази картичка ме подтикна да вложа в нея много нови неща, което пък я прави добър кандидат за надпреварата при мацките от Мър Мяу
 "Нещо ново". А новото в нея е:пръв опит за шита картичка, първо използване на печата от Ади и  пръв опит за състарени ръбчета,ама него няма да го броя, че не е много качествено направен.


Забавлятелство Седемнадесето: "Нещо ново..."

CMC #17 Sketch / Картичка по скеч

Challenge 144Monocrom

5 коментара:

  1. Хехех страхотна е Ели!Колко е хубаво да вдъхновиш някого :-) Благодаря ти ,че се ключи в предизикателството и подкрепи моя дебют.

    ОтговорИзтриване
  2. Много е сладка! Браво, чудесно си се справила с монохромното условие.

    ОтговорИзтриване
  3. Ели, прекрасна и много нежна картичка! Чудесно му отива на скеча и монохромен вариант. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges. Успех и ще те очакваме отново при нас.

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна картичка, а шева как го направи:), никога не съм го пробвала?

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря, ви, момичета!
    Мики, имам шевна машина - тя направи шева, там където прескачаше, после ших на ръка, но не беше много :)

    ОтговорИзтриване