сряда, 7 март 2012 г.

Използвай пак

Заплени ме новото предизвикателство при  Картичкофуриите  "Използвай пак", зададено от Миглена Петрова
   Аз съм от типа хора,които събират "връвчици,които не служат за нищо" и материали за предизвикателството имах предостатъчно :)))  А самата идея се оформи страшно бързо в главата ми,тъй като от доста време мисля къде да използвам цвете,направено от вестник.




 Картичката е направена от опитите ми за рамките за снимки ( синята част от фона), фонът е от кутия шоколадови бонбони, заврънкулките - също. Използвала съм две различни кутии, защото си хапвам доста шоколад :)))
 Сините лентички пък са остатъци от бордюрния пънч,които по принцип се хвърлят, но аз си ги събирам...
 Цветето  е от стара книжка с програмата за телевизията, това в средата пък е от мартеница,която миналата пролет е украсила някое дърво:)))
   
   И накрая надписът. Реших да използвам едно кръгче,което явно е останало от друга картичка. А може и да е от първите опити да постигна релеф с първата си папка за релеф.

  Доста мислих по въпроса по какъв повод човек може да подари подобна картичка. Може би за някоя булка ( нещо старо и синьо;))
  Но всъщност е добро пожелание да открием красотата,която ни заобикаля и тази която се крие в душите ни и да се научим да я ценим .

8 коментара:

  1. Ели, невероятна си просто! Колко много неща си рециклирала само! Картичката е станала страшно сполучлива!

    ОтговорИзтриване
  2. И на мен много ми харесва :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Ели наистина картичката е много хубава и на мен най-много ми харесва цветето. Преди няколко дни влизах в блогът ти да видя картичката, но бързах и не изчетох текста. Сега видях, че и двете сме шзползвали остатъчни лентички от бордюрен пънч.Пожелавам ти успех в предизвикателството.

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотно описание и още по-добро изпъление... Добър повод да потърсим доброто в себе си и около нас. Благодаря, че участва в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване
  5. Много ми харесва комбинацията на синия и кафявия цвят! Много!

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесна идея- прекрасно реализирана..
    Цветето много ми харесва, а идеята да ползваш и други "остатъци", много ме грабна..
    Резултата е чудесна картичка!

    ОтговорИзтриване
  7. Много ми харесва! Цветето е страхотно, а цветовата комбинация е една от любимите ми.
    Hugs
    - Мария

    ОтговорИзтриване