неделя, 4 март 2012 г.

Фокс мувитон

Ето, дойде време за една сборна публикация.
Оказа се,че добрите ми намерения да публикувам често, си останаха само намерения, та сега положението е малко "фокс мувитон" ( преглед на новините преди филма по киното в едни добри стари времена преди появата на телевизорите :)))) препратка - Чудомир
http://www.youtube.com/watch?v=LR4ELZBl_BY

Започвам с календарчета, едно от които доста забавих с пращането,че с тези преспи, нямаше стигане до пощата. То пък се оказа,че съм улучила специален момент за дамата, за която беше то. Желая и успех в начинанието и скоро да се похвали с резултат!






Следва една картичка за настъпващата пролет:
    

И моята първа поръчка - рамки за снимки.Колко се колебах да приема ли, как ще успея да се справя - вече не съжалявам,че приех, беше ми много приятен целият процес на изработване. Още повече,че разполага с повече от достатъчно време :)  А печалбата вложих в нови материали. Ама толкова нови,че не мога още да им се  нарадвам. Ето малко снимки и на рамките:






А накрая,  искам да се похваля с една невероятно красива картичка, която получих от Аркадия. Моят фотоапарат прави ужасни снимки, затова ще използвам  тази от нейния блог
Гери,благодаря за невероятно нежната картичка! Сега съм неин горд притежател :)

5 коментара:

  1. Всичките неща са прекрасни, просто не знам кое да отлича дали страхотните календарчета, пленителната картичка или чудесните рамки:)Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Календарчетата са чудесни, както и пролетната картичка! Добре, че не си отказала поръчката - много добре си се справила!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесно си поработила-браво!Продължавай в същия дух!

    ОтговорИзтриване
  4. Браво, Ели! Оттук нататък да нямаш никакви колебания! Много красиви проекти си направила!

    ОтговорИзтриване
  5. Всичко показано е много красиво! Календарчетата са страхотни!

    ОтговорИзтриване